Back home

maanantaina, kesäkuuta 16, 2008

Vihdoinkin kivan olonen perhe

No on tata odotettukin.. :)
Vihdoin ja viimein tuli match jossa perhe kuulostaa todella kivalta.
Ei ole viela puhelua tullut, enka nahnyt perheesta muuta kuin yleistiedot.. 3lasta, kaksi poikaa ja tytto, ialtaan ovat 10, 6 ja 5vuotiaat. On koiria ja kissa. Asustavat Mainen lahistolla.. Ja ovat urheilullisia ja aktiivisia.

Kuulostaa siis kivalta talla hetkella, tosin paikka ei ole ehka se parhain minne oisin halunnut. Anyway, ei viitti kehuskella liikaa kun perhe ei oo viela ees soittanut joten ei tietoa onko perhe nyt varsinaisesti musta kiinnostunut.. =)

Eli ei muuta kuin odotusta odotusta..

Lahettaispa ne mailia tai soittais niin tietais vahan et haluaako perhe edes tietaa musta muuta ko ne tiedot mita jo niilla on tiedossa.

Odottaminen on tuskaa!


Muoks.

Joo, no niin siina sitten kavi etta perhe ei yhteytta ottanut ollenkaan, eli hylkasivat sitten minut. Nyyhky.. Eipa siina, mietityttikin se paikkakunta kun naytti olevan ihan mieleton tuppukyla. :P Kai sita nyt ees vahan isompaan kaupunkiin toivois paasevansa? Eiko..

Nyt sitten taas odotellaan joulua. Se on kohta jo heinakuu ja syyskuun alusta pitas olla jo lahdossa. Vaan eipa oo viela perhetta loytyny. Plaah.. :D

3 kommenttia:

Armi87 kirjoitti...

Oijoi. :D Jospa nyt tärppäis. Ei kyllä kannata liikaa innostua ennen ku näkee et onko tää perhe kiinnostunu. Kuulostaa kyllä perustietojen perusteella ihan hyvältä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka,

haittaisko sua jos laitan linkin sun blogiin tonne au pair usa -sivulle?

t. Sanna

Virpi kirjoitti...

Sanna

Ei haittaa ollenkaan, olenkin tainnut sen jo tuolta AuPairUSa foorumin kautta sulle ilmottaa et sen vois sinne laittaa.. :) Joten anna menna vaan!