Back home

maanantaina, kesäkuuta 30, 2008

Olisiko tama se? vai ei?

Perheen aiti soitti.. :) Arvaa olenko mielissani! Lisaksi, perheen aiti sanoi etta hanesta tuntuu et tultais hyvin toimeen keskenamme..

Voisiko tama perhe siis todellakin olla se kauan odotettu perfect match? Vihdoin ja viimein, vaikka melkein jo luovuin toivosta loytaa perhe ennen heinakuun loppua..
Mitaan ei olla viela paatetty, vaihdetaan sahkopostia ja perheen aiti soittelee viela tanaan tai huomenna uudelleen..
Voisinpa kuitenkin sanoa etta ensi viikkoon mennessa tiedan lahdenko perheeseen vai en.. Jos perhe siis haluaapi. ;) ehhe

Paikka siis sijaitsee Key Biscayne, Florida alueella. Oma saarivaltio, joka yhdistyy mantereeseen sillan avulla.. Miamiin on matkaa 20minuuttia autolla about.
Siella on ihan himo kuuma ja hurrikaanejakin on siella suunnalla nahty. x)
Muita aupaireja on todella paljon, eli yksin en tulisi olemaan. Viela en tieda, loytyyko muita suomalaisia (toivottavasti edes yksi)
mutta jos tuonne menen niin Riikka onpi sitten 6tunnin ajomatkan paassa, etta edes joku suomalainen kuitenkin.. :)

Aktiviteetteja on runsaasti ja opiskelumahdollisuuksia myos. Kauppoja loytyy ja varmaan suht. paljon, silla onhan kyseessa MIAMI! ;)
Jokainen voi googlettaa Key Biscayne, Florida , jotta nakee millaista seutua se on.

Vuosihan tuolla tulisi oltua, vahintaan. Perhe kysyikin etta jos kaikki sujuu niin onko mahd. jaada pidemmaksikin aikaa. No tottahan toki on.. :) jos siis vaan kaikki menee hyvin ja viihdyn siella (tosin, miksen viihtyisi.. x) )

Anyway.. :) Odotellaan nyt yhteydenottoa taasen. Enka malta odottaa!!!!

1 kommentti:

Armi87 kirjoitti...

Voi vitsi! Kuulostaa ihanalta! Toivottavasti tää nyt olis se hyvä perhe! Innolla odotan, että miten käy. Toivotaan parasta. Jos tuonne meet, niin mää oon kyllä ehdottomasti tulossa käymään sun luona kylässä. :)