Back home

keskiviikkona, kesäkuuta 04, 2008

Kolmas match

Nyt se tuli se kauan odotettu kolmas match.
Tosin, vaikka se tuli nyt jo, niin olo ei oo kylla mitenkaan niin hirmu ilonen.. :/ Liekko johtuu siitta etta perhe ei taaskaan vaihteeksi ole sellainen mita toivoisin. En tieda mita ma oon sinne perhanan hakemukseen laittanu ku pukkaa niin jumalattoman erilaisia perheita ku ite haluais.

Perhe numero kolme

Asustavat Marylandissa. 3lasta, ialtaan 8, 6 ja 2vuotiaat. Isa ja aiti plus pari kissaa.. (kissoja on, en tieda monta). Ovat hyvinkin aktiivisia ja pyrkivat syomaan terveellisesti, mika on hemmetinmoinen plussa kun tahtoo itella valilla toi ruokapuoli olla ihan vaaranlainen.. xD
Noh, perhe tykkaa kayda kirkossa joka viikonloppu ja osallistuvat joskus joihinkin raamattupiireihin mihin lie..
Eipa ollu hirveesti tietoja perheesta. Ei kuvia, ei perheen kirjetta aupairille eika perheen tekemaa hakemusta, kuten ekassa perheessa oli.

Anyway.. En tiia mita tuosta perheesta aatella.. Taytyy nyt ootella et jos ne soittais tai pistais vaikka eka mailia, ja koittais sitten vahan paattaa et kiinnostaako vai ei.. :)

Asiasta kukkaruukkuun

Mulla on selka nyt vahan paskana. Laakarissa kylla kayty ja kipulaaketta saatu, mut ma pahoin pelkaan et jos taa ei parane nyt tassa parin kuukauden sisalla niin voi olla et mun lahto amerikkaan viivastyy.. En osaa sanoa juuta enka jaata ku taa mika tassa selassa nyt on, niin ei oo ihan pikkujuttu.. Tai mista ma tiedan.. En ymmartany paskaakaan mita se laakari sano ja se maaras kipulaakkeita ja pitaa jollekin kinesipraktikolle menna.. Kattoos nyt.
Jarjestolle ilmotettu ja vastaustakin sielta jo tuli.. Eli ihan rauhassa nyt eteenpain kattellaan et mites taa homma menee.

Perheen puhelua ootellessa tai uutta matchia.. :) en tiija

1 kommentti:

Armi87 kirjoitti...

Moikka! Linkitän sut omaan blogiini. Onnea perheen etsintään! Kyllä se hyvä perhe sieltä vielä löytyy! :)