Back home

perjantaina, toukokuuta 30, 2008

Unbelievable!!

Siis taa on jotakin ihan uskomatonta.

Eilen ne paperit tosiaan pistettiin aamuselta kohti Bostonia (skannattiin, eli ei millaan postilla) ja illalla, joskus 10 jalkeen oli tullut yksi UUSI MATCH. :)
Eli siis, odotin et perheita rupee ilmestyy vasta ens viikosta lahtien, mut eiii.. Sain eilen ensimmaisen matchin. Mielissani olen, vaikka taa perhe ei ollutkaan mua varten.

Perhe numero 1

Virginia, Keswick. Yksi 7vuotias lapsi, joka sairastaa autismia. Harrastavat ratsastusta ja perheella onkin 4 omaa hevosta, tosin eivat asuneet kuulemma kotipihassa. (Plussaahan tuo on ku hevoset on mun elama niin sanotusti)
Ovat kuulemma aktiivisia ja rentoja ja avoimia ja ja ja.. noh, kaikkea mahdollista.
Alkuunhan tuo kiinnosti, mut kun luin tarkemmin perheen kaytantoja ja saantoja niin rupes ahistamaan toi perhe.
Ensinnakin, perheen koti on aina tiptop, eli aiti on siivousintoilija. Toisekseen, perheessa vallitsee tiukka jarjestys (suunnitellaan paivat jo vuodeksi eteenpain tyyliin) ja kolmanneksi ei saa tuoda vieraita (ei yokavereita)...

Eli ei se perhe olekaan niin rento ja avoin kun ensiksi kuvailivat.. Tai no voihan ne olla, mut ei kylla silla tavalla mita mina toivoisin.

Tarkoittaa siis sita etta perhe numero yksi "bye bye".

Haluaisin etta seuraava perhe joka ottaa yhteytta oliskin sitten enemman mun tyylinen. Ei ne hevoset oo paa'asia, mut tokihan plussaa vaan jos niita on. =)
Eipa tuo sijaintikaan ollu lahellakaan sita mita haluaisin.. Eli HUOMIO seuraavat host family ehdokkaat, sita aluetta vahan etelammaksi... ;)

No juupajoo, menee taas. :D Seuraavaa perhetta odotellessa

Ei kommentteja: