Back home

lauantaina, toukokuuta 24, 2008

Hakupaperit on nyt lahetetty

Uulalaaa

Sain aikaseksi vihdoin ja viimein lahetettya ne hakupaperit suoraan Helsingin toimistolle. Perjantaina (eilen) pistin ne postiin ja ovat varmaankin perilla joskus tiistaina tai keskiviikkona siella Suomen puolella.. :)
Nyt alkaakin odotus ja pitka sellainen.
Ensi viikolla toivon mukaan pidettais puhelinhaastattelu (normaalisti siis olis ihan face to face haastattelu, vaan lahdepa taalta ranskan puolelta suomeen yhden haastattelun vuoksi) ja sen jalkeen sit luultavimmin odotellaan vaan hyvaksymispakettia ja ilmoitusta siita onko mut hyvaksytty ohjelmaan vai ei.

Toivon mukaan sit ensi kuun alkupuolelta - puolenvalin aikoihin alkaisi perheen etsinta.. :) sehan onkin se hauskin kohta. NOT.. No okei, ihan kivaahan se on, mut toisaalta vaan rupee jannittaa hirveesti et loytaako ihanan perheen, jonka kanssa sen vuoden ajan viihtyypi. Ainahan ne yrittaa antaa mahdollisimman viihdyttavan ja positiivisen kuvan perheesta, mut in real life se voikin olla sitten ihan toinen juttu. Koita sit ettii perhe joka on myos sita mita kuvaavat.. :)
Kylla ma itte ainakin koitin tehda niin todenmukaisen "kuvan" itsestani et ei pitais suuria yllatyksia olla kun arki koittaa.

Kohdetoiveina on Florida ja California.. Ehka California kiinnostaa pikkasen enemman, mielellaan tietty etelainen california.. Rannikolle namnam. =) Saas ny nahda mista niita perheita rupee tuppaa ja kuinkahan monta vai saanko yhtaan??

Kirjottelenpahan seuraavan kerran ku jotain informaatiota jostain suunnalta tulee. :D Ja sit niita kirjotuksia satelee ku perheen etsinta alkaa..

2 kommenttia:

Pauliina kirjoitti...

Voinko linkittää sut mun blogiin? Toivottavasti löytyy perhe Calista, voidaan sit mennä kahvittelemaan :)

Riina kirjoitti...

Eksyin sun blogiin pikkusiskon/Riikan blogin kautta. Saanhan myös lisätä sut linkkilistaani?:)