Back home

sunnuntaina, syyskuuta 07, 2008

New York to Miami

Heissan

Pitkasta aikaa taasen.
On kerinny tapahtuu tassa parin viikon sisalla vaikka ja mita niin ei oo oikein kerinny keskittya tan blogin kirjottamiseen. Mut nyt ku asetun vahan aloilleni niin taas kerkii kirjottaa.. :)

Viikko hurahti New Yorkin training schoolissa ihan himo nopeeta. Sain uusia kavereita ja staffimemberit oli ihan mahtavia. Hauskaa oli ja ois siella kylla viihtyny toisenkin viikon. :D Ainoo huono puoli oli vaan se et ne huoneet mis nukuttiin oli ihan sika kuumia!!
Niin tosiaan, mina ja par muuta suomalaista tosiaan mentiin sinne NYIT kampukselle, eika sinne St Johniin missa se 'oikea' koulu oli. NYIT kampuksella oli abouttiarallaa 77aupparia, suurinosa saksalaisia.. ;) Ja siella toisella koululla sillai 200 aupparia, ylikin vissiin.. Eli aika monta. :D

Tanne Miamiin tuli mun kanssa samaa matkaa yks ruottalainen poika. Tosi mukavan olonen ja sen perhekin vaikutti tosi kivalta. Tullaan varmasti tekeen kaikkee kivaa yhessa kun silla on melkolailla samanikanen tytto hoidettavana ku mulla.

Noh, eilen siis saavuin perheeseen ja voi hemmetti taytyy mainostaa.. MIAMI ON MAHTAVA!!!!!!!!!!! Tosin, nain sen vaan illalla, mut tuskinpa se paivalla sen pahemman nakonen on.. ;)

Perhe vaikuttaa tosi ihanalta, tosin tyttoo en oo viela nahny ku eilen se oli jo nukkumassa ja nyt ne meni sen aitin kanssa kavelylle koiran kans joten jannittaa nahda se.. :)

Asunto on mahtava, ja mun huone.. viela ihanampi!!! Mullapa on oma hierontatuoli siella.. Hahaha.. :D

Mitahan viela..

Kerron tarkemmin sitten kun on enemman aikaa.. nyt ei viitti istuu tas ku pitaa viela nahda ja tutustua vaikka ja mihin. :D
Ciao ciao ja pitakaa ittenne naisina (ja miehina)

- Virpi

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

no kuinkas on nyt mennyt? :)