Back home

lauantaina, syyskuuta 13, 2008

Key Biscayne

Finally here

Noh, viikko ollaan taalla Key Biscaynen saarella vietetty ja taytyy kylla nyt sanoa etta ihan paratiisi saarella ollaan.. ;)
Oon nyt pikkuhiljaa opetellu tolla iiisolla autolla ajeleen, hoitaan Logania ja vahan kayny jo maisemia kattomassa.
Eilen olin altaalla pariin otteeseen. Ensin Loganin ja host maman kanssa ja sit iltapaivasta menin yksin.. Paloin ihan kivasti. :D Tai noh, sanotaanko nain pain etta rusketusrajat tuli. Pitaa ne joku paiva vahan ns. ottaa piiloon.

Ma en nyt tiia oikein mita maa kertoisin.

Tuossa tiistai?? (en oo varma, saattopi olla myos maanantai) mentiin muiden auppareiden kanssa Mr Moesiin. Sellanen kapakka/baari/kuppila/ravintola tuolla Coral Gablesissa. Abouttiarallaa 15minsan paasta taalta missa asustelen. Istuttiin iltaa ja tutustuttiin, oli ihan hemmetin kivaa.. On se mukavaa olla valilla ilman sita alkomahooliakin, taallahan olen nyt lain mukaan alaikanen. Heheha .. Noh, eipa siina.. Ainakaan viela ei alkomahoolihamppia koske.. ;)

Yks ilta menin yhden tsekkilaisen aupparin luokse viettaan iltaa.. Niilla on oma uima-allas, joten pulikoitiin sitten siina pari tuntia ja juteltiin niita ja naita.. :) Tytto, Marika, on tooosi mukava ja ollaanpahan me jo kayty yhdessa shoppailemassa ja kiinalaista syomassa. Sitten on taa ruottin poika, se oli mun ja Marikan mukana shoppailemassa ja vaikuttaa kanssa toosi kivalta kaverilta. :) Hiljainen, mutta mukava.

Mun hostmama tahtoo et kaikki sujuis hyvin tan koko vuoden ajan ja yrittaa hirveesti aina selittaa miksi se mua jtn pyytaa tekemaan.. Esim. koiran ulkoilutus, ensin pyytaa et voinko kayttaa koiran ja sit hirvee selitys paalle et ku hanen pitaa teha sita ja tata ja tota ja tuota.. :D Kylla mina ny koiraa voin kayttaa. Sitapaitsi toi koiruli on aaaaevan ihana. Nimi on Benjamin ja todella sulonen karvapallo!
Lisaksi meil on taalla kaksi kissaa, yks taysin persialainen ja toinen persialaisen ja siamilaisen sekoitus. Sulosia!!! <3 (Oscar ja Phoepe)

Niin no takas tohon hostmamaan.. Ainakin talla hetkella se on tosi mukava ja yrittaa tosiaan et kaikki sujuu hyvin. Sen kans pystyy puhumaan ja kysyyn vaikka ja mita. :) Toivottavasti homma jatkuu nain koko vuoden.. (kyl tiedan, paskoja paivia tulee... nimim. kokemusta on ranskasta)
Hostisa on kanssa tosi kiva, vaikken sen kanssa ny hirveesti oo kerinny ees puhumaan. Se lahtee aamulla aikaisin toihin ja keritaan vaan toisiamme morjestaa ja illalla kun se tulee niin mina oon jossain ulkona tai jo omas huonees menos nukkumaan.. Eli hyyyvin vahan nahdaan. Noh, paa'asia et tullaan toimeen.

Sitten on taa tytteli keta hoidan, Logan. :D Se on kans tosi ihana. 5vuotias ialtaan ja valilla kiva ja valilla taas ei niin kiva. Mut niinhan ne lapset yleensa on.. :) Kaikilla on pahoja paivia.
En oo sen kanssa viela paljon yksin hengaillu, siis muualla ku kotona. Mut ihan vaan sen takia et ny alussa kattellaan tuon hostmaman kanssa et miten taa homma sujuu ja mita maa sen tyton kanssa voin tehda ja nain.. Nice!

Mita mun tyopaiviin tulee niin sanotaanko et on aika helppoa.. Nyt ainakin tuntuu silta.
En muista ulkoa et miten ne paivat suunnilleen meni, mut esim. keskiviikko kokonaan vapaa.. perjantaina toita 8am2pm, lauantaina toita 4pm8pm.. ja muina paivina vissiin 8am11am, 4pm8pm.. tai jotenkin noin..
Toita siis on, mut esim. aamuisin ma vaan siivoilen vahan taloa (laitan tiskit, pyykit kuivuriin, vien roskat {meilla on taal talos sellanen roskakuilu, eli nappaan vaan roskapussin roskiksesta, kavelen kuilun viereen ja pudotan sinne.. rankkaa eikos???}, sit aikalailla leikin tuon tyttelin kanssa.. Sit around 11am taa aiti ja tytto lahtee kaymaan vahan asioilla ja mulla on vapaata.. Meen joko salille, uimaan tai hengailen muiden auppareiden kanssa..
Iltapaivasta, around 4pm kun taa aiti ja tytto tulee takas niin me yleensa lahdetaan Community centeriin leikkiin vahan sinne.. Siella on sellanen iiiso huone, jossa on sellanen janna verkoilla suojattu leikkitila.. :D Siella ne lapset rimpuilee, heiluu, laskee liukumakee ja tekee mita ny ikina keksiikaan. Turvallinen ja lapsille tod. kiva paikka.
Yleensa vietetaan siella aikaa jtn. tunti-pari ja sit taa tytteli yleensa haluu jo lahtee poies.. Mennaan syomaan, pizzeriaan, salaatille, hampparille.. what ever.. Tytto paattaa.. :D (vaikka se syokin pizzaa ja tallasta aika paljon, niin laiha se on ku mikakin! {{{ ollapa itekin samanlainen, syoda mita huvittaa ja paino pysyy samoissa lukemissa}}}.... Noh, jos mennaan pizzalle niin meikalainen yrittaa >>>>HUOM<<<< yrittaa ottaa jonku salaatin tai muun terveellisemman vaihtoehdon.. :D haha.

Noh, siella vierahtaa taas tunti tai pari ku se tytto raplaa ja naplii sita pizzaansa.. Sit onkin jo aika menna kotiin.. Kotona viela pelaillaan jos on aikaa ja sit 7.30pm kylpyyn ---> kylvyn jalkeen onkin pikkuhiljaa aika menna koisiin ja mun tyovuoro loppuu..

Semmosta.. :)

Eli kivvaa viela ainaki on ja ollaan jo vahan suunniteltu tuon hostmaman kanssa et mentais kaymaan yhdessa tyyliin museoissa, huvipuistoissa, vesipuistoissa, elaintarhoissa ja semmosissa.. =) Kattoos nyt mita sita kerkiaa tekemaan..

Palaillaan.. kirjottelen taas viikon paasta niin on jtn kerrottavaakin. ;)

Ciao!

1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

Heeei! Miten multa on jotenkin nyt menny huti tämä sun blogi, vaikka aivan varmasti olet tästä mullekin huudellut joskus. Voi minua lahopäätä. Nyt kuitenkin löytyi, täytyy lueskella läpi sun tähän astiset kirjoitukset :)
Voin varmaan lisäillä tämän tonne oman blogini linkkilistallekin?

Iloista sunnuntaita sinne etelään!