Back home

keskiviikkona, heinäkuuta 16, 2008

Viisumiaika varattuna

Viisumiaika on nyt varattu!

14elokuuta 2008, klo. 8.30 on viisumiaika Helsingin USA;n suurlahetystossa. Olisin ottanut aluksi sen 13paivalle, mutta kun ei ole kuin aamuaikoja ja pitaa toimistolla kayda ennen sita ja hankkia ne viisumikuvat niin paatin varmuuden vuoksi varata ajan vasta 14paivalle.
Ihan hyva nain.. Kerkianpahan Helsingissa viettaa pari paivaa. ;)

Nyt on melkein kaikki hommat hoidossa.

Viela pitaa tehda;

maksaa maksut, viisumi plus jarjestokulut
varata laakariaika (senkin olisin jo tehnyt, vaan aikoja voi varailla uudelleen vasta elokuussa etta jepajee, kiiretta pitaa!)

ja jtn perussettii kuten matkalaukkujen tarkistus ja pakkaus ja kaverien nakeminen ja sellasii hommii. Mut niita nyt en voi viela tehda kun taalla Ranskan puolella edelleen olen.. ;)

Anyway.. :D Aika menee hitaasti, mutta varmasti ja pikkuhiljaa se minunkin lahto lahestyy!! JAIKS.


Muoks.

Key Biscayne alueella tulee oleen mun lisaksi 4muuta aupairia. Lisaksi South Miami, Key Biscayne, Coral Gables, Miami Beach, Surfside ja Kendall alueella yhteensa 16aupairia mina mukaan lukien. :)
Eipahan tule tylsaa x)

Lisaksi, saan kuvia yhdelta Marikalta tanaan tuolta Key Biscaynesta. Otin yhteytta noihin Key Biscayne alueen auppareihin ja nyt yksi on vastannut. Eilen laitoin postia etta ei ihme ettei muut oo viela ottanu yhteytta :D hih. EN MALTA ODOTTAAAAAA!!!

1 kommentti:

Sallamaari kirjoitti...

Lueskenlin tekstejäsi tässä ja ilmeisesti et joutunut ottamaan kielikoruasi kuitenkaan pois? Itsekään en tahtoisi ottaa sitä pois ja kärsiä uusiksi kipuja siitä laittamisesta :D

Kun muuten listasit noita kuluja niin tiedätkö minä tu EF'n club au pair on? Kun en mitään selvennystä siitä mistään löytänyt ja 45 euroo silti maksaa :o