Back home

sunnuntaina, heinäkuuta 13, 2008

Odottamista jalleen

Tassahan taa aika menee. Vaan ei oo mitaan tekemista. :D Tylsaa!!
Viisumiaikaa en vielakaan oo saanu varattua, siksi kun ei viela voi varata aikoja sinne minne haluaisin varata sen ajan.
Noh, ensi viikolla sekin homma hoituu. Sitten.. kai se pitais ruveta maksaan noita maksuja.. hui kamala!!!!! Rahaa menee, liikaakin. :/
Mut ehka se tosiaan se reissu korvaa sitten ton rahan maaran. =) Toivon ainakin etta saan siita reissusta irti kaiken mahd. ja tuun takaisin kotiin taas yhta seikkailua rikkaampana.

Perheen kanssa yritan pitaa yhteytta mailitse aina valilla. Vaikeaa vaan kun ei tieda mita sanois?
Ei viitsi jokaista mailia aloittaa sanoilla "hey, enaa 6?5?4?3? viikkoa ja tuun sinne".. :D hahaha
Koitan kuitenkin pitaa yhteytta tasaisin valiajoin ja vakisin keksin kysymyksia. :)
Tuntuu etta kaikki on jo kysytty ja kaikkeen on jo vastaus.. Mutta tasan tarkkaan kun paikalle menen niin kysymyksia rupee tupsahteleen sielta sun taalta!

On se ihanaa lukea muiden blogeja ja kuulla kuulumisia. Esim. Armi lahti tuossa 7.7.08 reissuun ja on kotiutunut pikkuhiljaa perheeseen. Pikkusiskon pulinoita kun lukeen niin hymy nousee korville kun tietaa etta itsella sama tilanne edessa kohta puolin. =)
Eihan tassa ole reissuun enaa ku se 7viikkoa. Ja se menee nopeaa!
Silla viikon paasta tulee aiti ja sisko taalla ranskassa kaymaan. Siita viikko eteenpain ja ma lahden Italiaan. Italiasta tullessa takasin niin viikko ja sit lahden kohti Helsinkia ja viisumihaastattelu olisi edessa. :) Sitten olenkin jo suomessa ja reissuun lahtoon enaa aikaa se kolmisen viikkoa. Eli, kunhan nyt aiti ja sisko tulee niin aika menee ku siivilla!

Noh.. Kirjoittelen taas lisaa kunhan keksin jtn kirjoittamista. ;)

Viisumijutuista sen verran etta nyt on taytetty kahdet lomakkeet ja tulostettu ja allekirjoitettu. Oli niinku ois tyohakemusta tayttany.. ;) Piti kertoa muun muassa entiset tyopaikat.. :P Ihan niinko ne silla jotain tekis?
Sitten piti kaks ei sukulaista ja niiden tiedot. Sisarusten, vanhempien, lasten osotteet, puhelinnumerot ja koko nimet. :D
Tuollaista kakkaa.. Onpahan taytettyna. Ei pahemmin enaa tarvitse taytella lappuja! HUOKAUS.. On niita tullukin tayteltya tassa viimeaikoina suhteellisen paljon.. ;)

lopettelen nyt.. eihan tata kukaan muuten jaksa lukea.. :)

1 kommentti:

Armi87 kirjoitti...

Voi vitsi! Tosi makeeta, että oot päässy sinne perheeseen! Vähän hienoa! Onneks olkoon! :) Saat kyllä ottaa mut sitte vierailulle sinne sun luo joskus tässä vuoden aikana! Kyllähän tommonen paikka nyt pitää tulla näkemään. Ei sulla oo enää ees kahta kuukautta siihen lähtöön. Pian se sieltä koittaa. Yritän laittaa mailiaki tulemaan kuhan vaan ehdin niitä kirjottelemaan. Meinaa vielä olla vähän hässäkkää ku en oo päässy vielä kunnolla päivärytmistä kiinni. Onneksi sullaki on tää blogi, niin voi ainaki kuulumiset käydä täältä lukee. :) Mut onnea ihan älyttömästi siitä perheestä! Mähän sanoin et löydät kyllä jonkun. :) Tervetuloa amerikkaan!