Back home

tiistaina, heinäkuuta 08, 2008

Se on sitten siina se.

Nyt on sitten sovittuna lahtopaivamaara ja viisumiaikaa pitaisi ruveta varaamaan. :)

2.9.2008 nousen Helsinki-Vantaan lentokentalta koneeseen, josta jatkan matkaani jonkun valilaskun kautta aina kohti New Yorkia. New Yorkissa on sitten se koulutus ja kohti perhetta lahden 6.9.2008.. :)

Asuinpaikkanani tulee olemaan siis (jos ei joku jo edellisista viesteista saanut selville) Key Biscayne, Florida.. :D
Alue on siis aivan uskomaton ja toivon, no okei, uskon etta tulen viihtymaan kyseisessa paikassa nyt ainakin sen vuoden ajan x)

Hoidettavana on siis 1lapsi, 5vuotias Logan.. Kaksi kissaa ja cocka-poo koira. :P Cockerspanielin ja puudelin risteytys.. tai jtn sinnepain nyt ainakin.

Viisumiaikaa koitin varailla, mutta viela se ei onnistunut. Taytyy kokeilla varailla ens viikolla uudestaan. Lokakuun 13paivalle se aika pitaisi saada.. Suomeen lennan 12paiva ja yovyn kaverin luona niin ei nyt kovin paljon ole aikaa venyttaa sita haastattelua. :)

Rahaa menee ja hitosti! Ne jotka uskoo etta aupairiksi lahteminen on helppoa ja vaivatonta ja HALPAA, on väärässä! Eurooppaan mennessa paasee viela halvalla, varsinkin jos ei joudu lentoja itse maksamaan. Mutta amerikkaan, voi hitsilainen!! Varatkaa nyt ainakin 1000euroa rahaa. :D

Kirjoittelen myohemmin, etta mitas kaikkea joutuu maksamaan niin osaatte te tulevat aupairit sitten vahan niinku varautua. ;)

Ei kommentteja: