Back home

tiistaina, joulukuuta 09, 2008

terveisia!

On se kumma kun tulee unohettua kirjottaa tanne.. :) Alussa sita jakso ja tuli kirjotettua ihan sopivasti. Nyt se vaan on jaany.. Muka ei koskaan oo tarpeeksi aikaa etta kirjottais ees pienen tekstinpatkan ja ilmottas olemassaolosta.. ;)

Taytyys nyt kuitenkin aina valilla pistaa infoa tannekin suuntaan!
Paasette lukemaan miten taalla mennoopi ja niin poispain.

En nyt kylla tiia mita kertoisin
Kaikki mennee hyvin perheen kanssa. Lapsen kanssa menee entisa paremmin. Se on aina ihanata kun tuo tulleepi ja antaa halin tai tahtoo leikkia jos oon vapaalla tai kyselee mun peraan ku en oo kotona. :) Sulosta.. <3
Olin tuossa viime pe illasta su paivaan asti sairaana.. Toita en siis tehny ollenkaan. En tiia mika iski, mut toivottavasti ny ei tartte ihan heti uudelleen sairastaa. Ei nimittain oo kivvaa.

Kavereita saanu uusia ja tutustunu muutenkin uusiin ihmisiin. Siita ei siis oo pulaa.
Miamia ei oo vielakaan naiden 3kk aikana nahty kunnolla etta toivottavasti vuoden sisalla suapi aikaseks nahtya ne niin sanotusti tarkeimmat 'nahtavyydet'. ;)


Se ois joulu tuloillaan. :) Lahjojakaan ei oo tullu kyl ostettua. Enka edes tieda ostanko sen kummemmin mitaan.
Aattelin jonku kuvakalenterin tai albumin tehda tuosta meidan paaperosta. Vanhemmille siis.. Ens vuoden kalenteri vaikka.. Ja tytolle sit joku lelu/kirja/elokuva tai jotain.
Ei naa tarvi mitaan. Siksi aattelin jotain semmosta minka ne muistaa.
Lopullisesti ku lahen niin tiedan mita mina lahjaksi naille annan, mut nyt pitais eka toi joululahjarumba saada alta pois..

Teille sinne suomeen en oo kyl sori nyt vaan pistamassa muutako halit nain netin valityksella.. :D Ei oo liikaa rahaa kaytettavaks, jotta postikulut vois maksella, jotenka saa riittaapi ;

OIIIIIKEEEIIIN IIIISOOT HALIT JA PUSUT JA KAIKKI! <3

tammosta..
Kirjottelenhan taasen jos jotain tuleepi mieleen. ;)

Ja teille muillekin blogin lukijoille oikein mukavaa joulun odotusta ja iloista uutta vuotta (sitten ku se sielta joskus tulla tupsahtaa)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ah, vihdoinkin paivitys! Ma jo mietin, etta ootko unohtanu sun blogin ja lukijat kokonaan? Onneksi et ole. :)