Back home

torstaina, heinäkuuta 03, 2008

Menna vaiko ei?

Nyt on lahetelty perheen aidin kanssa mailia puolin ja toisin. Tanaan han aikoo soittaa tuossa 4pm tata aikaa, eli abouttiarallaa suomen aikaa klo. 17.00. :)

Kaikki kuulostaa hyvalta, tyoajatkin on soviteltavissa ja joustoa loytyy molemmilta.
Se mika mua kuitenkin eniten hairitsee on se et perheen aiti on kotiaiti. Ja minun tyotehtaviani olisi kodin siivous (tiskit koneeseen, pyykkays, silitys etc, sellanen pienenpuoleinen. Kayhan heilla kuitenkin siivoja kaksi kertaa per viikko) ja lisaksi olla tyton seurana ja leikkia ja tietysti tehda ruokaa muutaman kerran per viikko. Eli, kysymys kuuluukiin mita tama aiti tekee silla valin kun mina tyoskentelen?
Tyoajat olisivat nyt nain alustavasti seuraavanlaiset

45tuntia per viikko
Ma, ke, to, pe, su tekisin toita 8-11am, 3-8pm.. Eli keskella paivaa olisi noin 4tunnin vapaa aika, ja iltapaivasta jatkuis taas tyot.
Tiistai koko paiva olisi taysin vapaa
Lauantai aamu sinne kolmeen asti olis kanssa vapaa ja sit olis toita 3-8pm

Noh, perheen aidille pistin viestia etta onkohan noita tyoaikoja mahd. muuttaa ja sanoi etta kylla han joustaa, ehdota jotain aikoja niin katsotaan miten saadaan ne toimimaan. Tosin, myonsi etta kaikista eniten apua han tarvitsee iltaisin.
Lapsi ei ole helpoimmasta paasta. Myonnan.. Hanella on ihan hemmetin huono itsetunto, joten tod. pitaa varoa sanomisiaan ja lisaksi kestaa varmasti kuukauden ainakin ennenkuin tytto oppii luottamaan minuun ja uskaltaa olla oma itsensa kanssani..

Ma en nyt siis tod. tieda mita mun kannattais tehda.. :/
Osa minusta haluais lahtee tuonne reissuun, kerranhan sita eletaan ja tuollaista tilaisuutta ei varmaan tule ihan heti vastaan. Ja reissun jalkeen sitten aloittais opiskelut
Mutta, osa taasen haluaisi jaada suomenpuolelle, hankkia tyopaikan, asunnon ja vuoden paasta sitten toivon mukaan aloittaisi opiskelut.

Miten te muut ootte osannu valita sen perheen? Onko oikeasti ollut niin etta mikaan siina perheessa ei ole teita vaivannut? Mulla tuntuu etta eniten tokkii tuo kotiaiti homma, et kun se on vapaalla koko ajan niin miksi se sysaa minulle sitten niin paljon hommia? Ei siis silla etta mina en noita kotitoita voisi tehda, ilomielin teen. Siinahan ne sivussa menee (tosin silittaminen on persiista).. Mutta etta viikonloppuisinkin olisi toita ja illat varsinkin.

Mina haluaisin niin etta viikolla olisi toita aamusta iltapaivaan ja vkl vapaat.. Toki aina tarvittaessa babysittaan ja niin.. Tuohan se olisi kaikista mukavinta, mutta ymmarran toki ettei aina voi noita tyoaikoja vaatia.. :/
Nytpa onkin sitten hirvee mietinta et millasia tyoaikoja edes ehdottaisin?

Lisataan viela tahan loppuun etta se alue missa perhe asuu, niin siella on 3uima-allasta, tenniskentta, kylpylapalveluita, kuntosali (jonne ilmanen jasenyys) ja meri vieressa. :) Houkuttavaa, mutta enta jos sitten perheen kanssa ei natsaa? Vuosi on pitka aika, jossain vaiheessa varmasti rupee asiat kyrsii.. Selviaisko niista kuitenkin kunnialla?

Katsotaan nyt, kuvia viela odotan ja perheen aiti tosiaan tanaan sitten soittaakin..... huoh. vasyttaa jo tama vakslaaminen.. :)

1 kommentti:

Armi87 kirjoitti...

Paljon on sulla asioita mietittävänä. Kannattaa tosissaan punnita tarkkaan ja miettiä kaikki asiat läpi ennen ku lupaat mennä sinne. Vuosi on todella pitkä aika. Eniten muaki kyllä tuossa mietityttää toi kotiäiti juttu. Sinuna mää varmaan kysysin sitä siltä. Ottasin asian puheeksi.
Huomenna meikä lähtee valtameren toiselle puolelle, et laitan sulle tulemaan mailia sitte ku pääsen siellä netin ääreen. :)